Kun je bellen met een Fitbit?

fitbit-inspire-3-yellow-background

Kun je bellen met een Fitbit?

Nee, helaas, je kunt niet rechtstreeks bellen met een Fitbit-wearable. Fitbit-apparaten, inclusief de smartwatches, zijn in het algemeen ontworpen voor het bijhouden van fitness- en gezondheidsgegevens, het ontvangen van meldingen van je smartphone en het uitvoeren van verschillende fitnessgerelateerde functies zoals het registreren van je hartslag, stappentelling en slaap. Ze zijn niet voorzien van ingebouwde mobiele belfuncties zoals een telefoon.

Smartphone nodig

Om te bellen met je smartphone, moet je je smartphone gebruiken. Als je een oproep ontvangt terwijl je Fitbit is gekoppeld aan je smartphone, kun je meldingen van de oproep zien op je Fitbit-display, maar je moet je telefoon gebruiken om daadwerkelijk de oproep te beantwoorden of te bellen.

Er zijn enkele smartwatches op de markt die wel belfuncties hebben, maar deze zijn meestal duurder en geavanceerder dan Fitbit-wearables. Als je op zoek bent naar een smartwatch waarmee je kunt bellen, dan is het raadzaam om te kijken naar andere merken die specifiek ontworpen zijn voor dergelijke functies.

Wat er niet is, kan nog komen!

Houd er rekening mee dat technologie zich voortdurend ontwikkelt, dus het is mogelijk dat toekomstige Fitbit-modellen of updates meer geavanceerde functies kunnen bevatten. Houdt onze pagina daarom in de gaten!