Fitbit Versa 4 – bestel nu!

Fitbit Versa 3
: lees alles over deze smartwatch

De Fitbit Versa 3 smartwatch levert alle functies die je nodig hebt in je dagelijks leven – direct vanaf jee pols.  Bovendien wordt het geleverd met ingebouwde GPS en GLONASS locatiediensten. Met de Fitbit Versa 3 kun je ook muziek rechtstreeks afspelen, verschillende fitnessfuncties installeren, verbinding maken met je smartphone, meldingen ontvangen, hem gebruiken om te zwemmen tot 50 meter en nog veel meer.

Fitbit Versa 3 specificaties

Fitbit Charge 5 - zwart 2

Fitbit Versa 3

Zwart / Wit / Blauw

Groot touchscreen op de Fitbit Versa 3

De Versa 3 wordt geleverd met een groter 1,58 inch AMOLED-scherm waarop je in één oogopslag meer informatie kunt zien. De behuizing is gemaakt van aluminium en de bandjes zijn van siliconen. Fitbit heeft gekozen voor een touchscreen-only apparaat, waardoor de fysieke knop die aanwezig was op de Versa 2 verdwijnt. Nu kun je op de Versa 3 tot 5 watch faces hebben waaruit je je favoriete watch face kunt kiezen.

Betalen met Fitbit Pay

Dankzij Fitbit Pay kun je contactloze betalingen doen met je Fitbit Versa 3. Dat betekent dat je je portemonnee niet hoeft mee te nemen als je gaat hardlopen of fietsen. Fitbit Pay werkt alleen als je bank Fitbit Pay ondersteunt. De volgende banken in Nederland ondersteunen Fitbit Pay:

Automatische activiteitregistratie

Met dit apparaat kunt u uw dagelijkse activity tracker gebruiken om een lange lijst van activiteiten bij te houden zoals hartslagregistratie, zuurstofregistratie, stappen, activiteit – en slaapregistratie en nog veel meer. Dankzij SmartTrack kan deze tracker je activiteit na 15 minuten automatisch herkennen. De activity tracker herkent activiteiten zoals balspelen, wandelen, fietsen, zwemmen en aerobic.

Batterijduur van de Fitbit Versa 3

De Fitbit heeft een batterijduur van maximaal 7 dagen en maximaal 5 uur als je de GPS gebruikt. De levensduur van de batterij varieert, afhankelijk van hoeveel u het horloge gebruikt en andere factoren. Het is echter een goed idee om je horloge na een paar dagen op te laden, zodat je nooit zonder energie komt te zitten.

Zwemmen met de Fitbit Versa 3

Het Fitbit-horloge is waterdicht tot 50 meter, dus je kunt gerust een duik nemen terwijl je het horloge draagt. Het is aan te raden om het horloge af te vegen nadat het is blootgesteld aan water, want het is het beste voor je huid om het bandje schoon en droog te houden. Bovendien moet u het horloge af en toe afdoen, vooral als u hebt gezweet, om het horloge te laten drogen voordat u het weer omdoet. 

Menstruatiecyclus

Dankzij de Fitbit Versa 3 kunnen vrouwen nu eenvoudig hun cyclus bijhouden, zodat ze weten wanneer ze ongesteld worden of ovuleren. Deze patronen kunnen worden gelogd, zodat je tot een beter begrip van je lichaam komt. Volg je menstruatie in de Fitbit-app om meer te weten te komen over je typische menstruatieduur, geschatte vruchtbare venster en ovulatiedag, en andere informatie met betrekking tot je cyclus. Blijf je menstruatie bijhouden en controleren voor nauwkeurigere voorspellingen en volg details over je cyclus voor meer inzicht in menstruatiepatronen. Voorspellingen van menstruaties en vruchtbare perioden worden persoonlijker naarmate u uw menstruatie consequent bijhoudt.

Afmetingen van de Fitbit Versa 3

Gewicht: 39,7 gram
Afmetingen (klok): 40,4 mm x 40,4 mm

Elke Fitbit Versa 3 wordt geleverd met twee bandjes in de standaardmaten. De kleinere band meet 13,9-18 cm in omtrek. De grotere meet 18-22,1 cm in omtrek.

Technische specificaties

Materialen Aluminium met silicone band
Wireless WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, NFC, USB
Waterbestendigheid Tot 50m en zweet-, regen-, en spatwaterdicht
Sensoren Beweging, versnelling, gyroscoop, hartslag, stappen, barometer, hoogte, afstand, omgevingslicht
Levensduur batterij Tot 6 dagen (Lithium-ion) mét fast charging!
Afmetingen & gewicht 40,4 mm x 40,4 mm - 39.7 gram
Kleuren Middernacht/Zacht goud aluminium, Zwart/Zwart aluminium, Roze klei/Zacht goud aluminium, Olijf/Zacht goud aluminium, Distel/Zacht goud aluminium
Scherm 1,58 inch AMOLED kleurenscherm met touchscreen ondersteuning.

Een volledig opgeladen Charge 5 heeft een batterijlevensduur van maximaal 7 dagen. De levensduur van de batterij en de oplaadcycli variëren afhankelijk van het gebruik en andere factoren; de feitelijke resultaten kunnen variëren.

  1. Steek de oplaadkabel in de USB-poort van uw computer, een UL-gecertificeerde USB-wandlader of een ander energiezuinig oplaadapparaat.
  2. Houd het andere uiteinde van de oplaadkabel in de buurt van de poort aan de achterkant van de tracker totdat de kabel magnetisch vastklikt. Zorg ervoor dat de pinnen op de oplaadkabel op één lijn liggen met de poort aan de achterkant van uw tracker.
 

Volledig opladen duurt ongeveer 1-2 uur. Terwijl Charge 5 oplaadt, kunt u dubbeltikken op het scherm om het in te schakelen en het batterijniveau te controleren. Veeg naar rechts op het batterijscherm om Charge 5 te gebruiken. Een volledig opgeladen tracker toont een continu batterijpictogram.

fitbit charge 5 battery full

De Charge 5 wordt geleverd met een klein bandje en een extra groot, onderste bandje in de doos. Zowel het bovenste als het onderste bandje kan worden verwisseld met extra bandjes die afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Een bandje verwijderen

  1. Draai de Charge 5 om en zoek de bandvergrendelingen. Een bandje wordt verwijderd met de bandontgrendelingsknop.
  2. Om de vergrendeling los te maken, drukt u met uw vingernagel op de platte knop in de richting van het bandje.
  3. Trek de band voorzichtig van de tracker af om hem te ontgrendelen.
  4. Een band wordt van de tracker getrokken
  5. Herhaal dit aan de andere kant.

Zie voor een volledige uitleg, inclusief afbeeldingen, de handleiding van Fitbit.com.

Werk je tracker bij om de nieuwste functieverbeteringen en productupdates te krijgen.

Als er een update beschikbaar is, verschijnt er een melding in de Fitbit-app. Nadat je de update hebt gestart, volg je de voortgangsbalkjes op de Charge 5 en in de Fitbit-app totdat de update is voltooid. Houd je tracker en telefoon tijdens de update dicht bij elkaar.

Om Charge 5 te kunnen bijwerken, moet de batterij van je tracker ten minste 20% zijn opgeladen. Het bijwerken van Charge 5 kan veel van de batterij vergen. Wij raden u aan uw tracker aan de lader te koppelen voordat u met een update begint.

Voor meer informatie, zie het betreffende helpartikel op de Fitbit.com-helppagina.