Fitbit Sense 2 – bekijk en koop hem hier!

Fitbit Sense 2
: start vandaag nog!

De Fitbit Sense 2 is een geavanceerd smartwatch dat je gezondheid en welzijn kan verbeteren. Dit slimme horloge biedt geavanceerde gezondheidsmonitoring, activiteitstracking, slaapmonitoring en andere handige functies. Met zijn waterdichte ontwerp, lange batterijduur en ingebouwde GPS is deze smartwatch ideaal voor een actieve levensstijl. Het horloge is uitgerust met een stressmonitor, hartslagmeter en ECG-app, zodat je je gezondheid nauwkeurig kunt monitoren en tijdig kunt ingrijpen bij eventuele gezondheidsproblemen.

Specificaties van de Fitbit Sense 2

Fitbit Sense 2

Zwart / Zilver / Goud

Een slim horloge voor de gezondheidsbewuste gebruiker

De Fitbit Sense 2 is uitgerust met een aantal gezondheidsfuncties die je helpen om je welzijn in de gaten te houden en te verbeteren. Zo heeft de Sense 2 bijvoorbeeld een ingebouwde hartslagmeter die je hartslag continu kan volgen, wat nuttige informatie oplevert over je fitheid en stressniveau. Ook heeft de Sense 2 een slaapmonitor die je slaapgewoonten bijhoudt en je inzicht geeft in hoe goed je slaapt. Daarnaast heeft de Sense 2 een stressmonitor die je stressniveau meet en ademhalingsoefeningen kan aanbevelen om je te helpen ontspannen. Al deze functies maken de Fitbit Sense 2 een krachtige tool voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

Nieuwe features Fitbit Sense 2 vs. Fitbit Sense

De Fitbit Sense 2 is de opvolger van de originele Fitbit Sense en heeft verschillende verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van zijn voorganger. Een van de belangrijkste verschillen is de toevoeging van een ECG-sensor en een temperatuursensor, waardoor gebruikers hun hartritme en lichaamstemperatuur nauwkeurig kunnen bijhouden. Daarnaast heeft de Sense 2 een verbeterde GPS-functie, een groter AMOLED-scherm, een langere batterijduur en sneller opladen. Ook heeft de Sense 2 een lichter en slanker ontwerp dan de originele Sense en is het uitgerust met een geavanceerde spraakassistent. Over het algemeen biedt deze smartwatch meer functies en verbeteringen dan zijn voorganger, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en veelzijdige smartwatch.

Active Zone Minutes

Active Zone Minutes is een erg handige functie van de Fitbit Sense 2! Het meet je activiteitsniveau op basis van hoe intensief je beweegt en houdt bij hoeveel tijd je in je actieve zones doorbrengt. Zo kun je zien of je genoeg beweegt en of je hartslag in de juiste zone zit om maximaal van je inspanningen te profiteren. Het is ook superleuk omdat het je doelen geeft om je activiteitenniveau te verhogen en je krijgt meldingen als je ze bijna bereikt of hebt behaald.

Automatische activiteitregistratie

Met dit apparaat kunt u uw dagelijkse activity tracker gebruiken om een lange lijst van activiteiten bij te houden zoals hartslagregistratie, zuurstofregistratie, stappen, activiteit – en slaapregistratie en nog veel meer. Dankzij SmartTrack kan deze tracker je activiteit na 15 minuten automatisch herkennen. De activity tracker herkent activiteiten zoals balspelen, wandelen, fietsen, zwemmen en aerobic.

Batterijduur en draadloos opladen

De Fitbit Sense 2 heeft een batterijduur van ongeveer 6 dagen, afhankelijk van het gebruik. Dit betekent dat je hem niet elke dag hoeft op te laden, wat handig is als je een drukke levensstijl hebt. Als je hem dan wel moet opladen, is het proces eenvoudig en draadloos. Hij wordt geleverd met een oplaaddock waarmee je hem eenvoudig kunt opladen zonder kabels te hoeven aansluiten. Dit maakt het opladen van de smartwatch snel en gemakkelijk, zodat je hem snel weer kunt gebruiken.

Zwemmen met de Fitbit Sense 2

Het Fitbit-horloge is waterdicht tot 50 meter, dus je kunt gerust een duik nemen terwijl je het horloge draagt. Het is aan te raden om het horloge af te vegen nadat het is blootgesteld aan water, want het is het beste voor je huid om het bandje schoon en droog te houden. Bovendien moet u het horloge af en toe afdoen, vooral als u hebt gezweet, om het horloge te laten drogen voordat u het weer omdoet. 

Spraakassistent

De Fitbit Sense 2 heeft een ingebouwde spraakassistent waarmee je verschillende taken kunt uitvoeren zonder je telefoon erbij te hoeven pakken. Je kunt de spraakassistent bijvoorbeeld vragen stellen over het weer, agenda-afspraken, nieuwsupdates of om muziek af te spelen. Daarnaast kun je via de spraakassistent ook timer- en herinneringsinstellingen maken of instellingen wijzigen op je smartwatch. Dit is een handige functie voor als je onderweg bent of als je gewoon je handen vol hebt. Met de spraakassistent van de Fitbit Sense 2 kun je altijd en overal gemakkelijk je smartwatch bedienen.

 

 

Afmetingen van de Fitbit Sense 2

De smartwatch heeft een slank en lichtgewicht ontwerp, waardoor het comfortabel is om de hele dag te dragen. De afmetingen van de smartwatch zijn 40,48 mm x 40,48 mm x 12,35 mm en het weegt ongeveer 30 gram. Dit maakt het een van de lichtste smartwatches op de markt, wat het zeer geschikt maakt voor sportactiviteiten en dagelijks gebruik. De slanke en stijlvolle uitstraling van dit horloge past ook goed bij een breed scala aan outfits, zodat je er altijd goed uitziet, ongeacht waar je bent of wat je doet.

Gewicht: 30 gram
Afmetingen (klok): 40,48 mm x 40,48 mm x 12,35 mm

Technische specificaties

Materialen Roestvrij staal met gladde siliconenband
Wireless Bluetooth 4.0, GPS, NFC
Waterbestendigheid Tot 50m en zweet-, regen-, en spatwaterdicht
Sensoren 3-assige versnellingsmeter, optische hartslagmonitor, vibratiemotor, relatieve SpO2-sensor, ECG-sensor, EDA-sensor (elektrodermale activiteit)
Levensduur batterij Tot 7 dagen, 5 uur continu GPS-gebruik
Afmetingen & gewicht 36,7 mm x 22,7 mm x 11,2 mm (sensoreenheid, bandlengte niet meegerekend); 28 gram
Kleuren Staalblauw/Platina Roestvrij Staal, Zwart/Grafiet Roestvrij Staal, Lunar Wit/Zacht Goud Roestvrij Staal

Ja, de bandjes zijn compatibel met de Fitbit Sense. Beide apparaten hebben dezelfde bandbreedte van 20 mm, waardoor de bandjes tussen de twee apparaten kunnen worden uitgewisseld.

Bovendien zijn er veel verschillende soorten bandjes verkrijgbaar, waaronder sportbandjes, leren bandjes en metalen bandjes, zodat je de stijl van je horloge kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak en behoeften.

Je kunt je Fitbit eenvoudig updaten door de stappen te volgen die hieronder worden beschreven:

  1. Zorg ervoor dat je Fitbit-app up-to-date is. Dit doe je door naar de App Store of Google Play Store te gaan en te controleren of er updates beschikbaar zijn.

  2. Zorg ervoor dat je Fitbit Sense 2 is verbonden met je smartphone via Bluetooth.

  3. Open de Fitbit-app en tik op het tabblad “Vandaag”.

  4. Tik op je profielfoto in de linkerbovenhoek en vervolgens op “Apparaat instellingen”.

  5. Scroll naar beneden en tik op “Updates”.

  6. Als er een update beschikbaar is voor je Fitbit Sense 2, tik je op “Nu bijwerken”.

  7. Wacht tot de update is voltooid. Het kan enkele minuten duren voordat de update is voltooid, afhankelijk van de grootte van de update en de snelheid van je internetverbinding.

Als hij is bijgewerkt, kun je genieten van nieuwe functies en verbeteringen in de prestaties en stabiliteit van het apparaat. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of er updates beschikbaar zijn om ervoor te zorgen dat je Fitbit Sense 2 altijd up-to-date is.

Ja, het is mogelijk om je eigen wijzerplaten toe te voegen aan de smartwatch. Je kunt gebruikmaken van de Fitbit App Gallery, waar je een selectie van wijzerplaten kunt vinden die speciaal ontworpen zijn voor de Fitbit. Je kunt ook wijzerplaten downloaden van derde partijen en deze handmatig toevoegen aan je smartwatch. Let wel op dat Fitbit geen ondersteuning biedt voor wijzerplaten van derde partijen en dat het gebruik hiervan op eigen risico is.