Fitbit Charge 4 – bekijk en koop hem hier!

Fitbit Charge 4
: bereik je doelen!

De Fitbit Charge 4 is vandaag de dag een van de meest populaire fitness trackers op de markt. Dit geavanceerde draagbare apparaat is ontworpen om gebruikers te helpen bij het monitoren van hun dagelijkse activiteiten, workouts en slaappatronen, naast andere gezondheidsmetingen. Met zijn strakke en stijlvolle design is de Fitbit Charge 4 een must-have accessoire voor iedereen die serieus is over zijn of haar fitnessdoelen.

Fitbit Charge 4 specificaties

Fitbit Charge 4

Zwart / Blauw

Blijf gezond met de Fitbit Charge 4

Ben je op zoek naar een fitness tracker die je kan helpen bij het bijhouden van je dagelijkse activiteiten, workouts en slaappatronen? Dan is de Fitbit Charge 4 misschien wel iets voor jou. Dit draagbare apparaat heeft een strak en stijlvol design en biedt geavanceerde functies voor het monitoren van je gezondheid en fitness.

GPS-tracking en sportmodi

Met de ingebouwde GPS-tracking van de Fitbit Charge 4 kun je de afstand, het tempo en de route van je buitentrainingen bijhouden zonder dat je je telefoon bij je hoeft te dragen. Dit maakt het apparaat ideaal voor hardlopers, wandelaars en fietsers. De Charge 4 heeft ook meer dan 20 sportmodi, waaronder yoga, krachttraining en zwemmen.

Automatische activiteitregistratie

Met dit apparaat kunt u uw dagelijkse activity tracker gebruiken om een lange lijst van activiteiten bij te houden zoals hartslagregistratie, zuurstofregistratie, stappen, activiteit – en slaapregistratie en nog veel meer. Dankzij SmartTrack kan deze tracker je activiteit na 15 minuten automatisch herkennen. De activity tracker herkent activiteiten zoals balspelen, wandelen, fietsen, zwemmen en aerobic.

Waterbestendig en batterijduur van de Fitbit Charge 4

De Fitbit Charge 4 is waterbestendig tot een diepte van 50 meter, waardoor hij geschikt is voor zwemmen en andere watersporten. Daarnaast heeft de batterij van de Charge 4 een levensduur van tot wel 7 dagen, afhankelijk van het gebruik.

Spotify-bediening en Fitbit Pay

Met de Fitbit Charge 4 kun je ook je Spotify-afspeellijsten rechtstreeks vanaf je pols bedienen. Dit betekent dat je je telefoon niet hoeft te gebruiken om je favoriete muziek af te spelen tijdens je workouts. Daarnaast heeft de Charge 4 ook Fitbit Pay, waarmee je contactloos kunt betalen zonder dat je je portemonnee hoeft te gebruiken.

Afmetingen van de Fitbit Charge 4

Gewicht: 30 gram (zonder bandje)
Afmetingen (klok): 35,8 mm x 22,7 mm x 12,5 mm

Dit horloge wordt aanbevolen voor polsen met een omtrek van 15 tot 17 centimeter.

Technische specificaties

Materialen Polymeer (kunststof), Elastomeer, Aluminium
Wireless Bluetooth 4.0 LE, GPS & GLONASS, NFC en WiFi
Waterbestendigheid Tot 50m en zweet-, regen-, en spatwaterdicht
Sensoren 3-assige versnellingsmeter, optische hartslagmonitor, 3-assige gyroscoop, Elektrodermale activiteitssensor (EDA), Omgevingslichtsensor en GPS
Levensduur batterij Tot 7 dagen, 5 uur continu GPS-gebruik
Afmetingen & gewicht 35,8 mm x 22,7 mm x 12,5 mm (sensoreenheid, bandlengte niet meegerekend); 30 gram
Kleuren Staalblauw/Platina Roestvrij Staal, Zwart/Grafiet Roestvrij Staal, Lunar Wit/Zacht Goud Roestvrij Staal

De batterijduur van de Fitbit Charge 4 is een van de kenmerkende eigenschappen van het apparaat. Het heeft een batterijduur van maximaal 7 dagen bij gemiddeld gebruik, hoewel dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals het gebruik van GPS, het gebruik van hartslagmeting, en het aantal meldingen dat op het apparaat wordt ontvangen. Het opladen van de Fitbit Charge 4 is snel en gemakkelijk en duurt meestal minder dan twee uur.

Ja, de Fitbit Charge 4 is waterdicht tot 50 meter diepte en kan daarom veilig worden gedragen tijdens het zwemmen of douchen. Bovendien heeft het apparaat een speciale zwemmodus waarmee het automatisch de duur van uw zwemsessie, het aantal baantjes en de verbrande calorieën kan bijhouden.

Ja, de Fitbit Charge 4 heeft een geavanceerde slaaptracker die de kwaliteit en de duur van uw slaap bijhoudt. Met de slaaptracker kunt u inzicht krijgen in hoeveel tijd u in verschillende slaapstadia hebt doorgebracht, zoals lichte, diepe en REM-slaap. Daarnaast kan het apparaat u helpen uw slaapgewoonten te verbeteren door gepersonaliseerde slaapscores te bieden en tips te geven om uw slaap te optimaliseren.

Nee, de Fitbit Charge 4 heeft geen ingebouwde microfoon of speaker om telefoongesprekken te voeren. Het apparaat is voornamelijk ontworpen om fitness- en gezondheidsgegevens bij te houden en te presenteren, en kan in plaats daarvan meldingen van uw smartphone weergeven, zoals tekstberichten, e-mails en inkomende oproepen.

Nee, de Fitbit Charge 4 heeft geen interne opslag voor muziekbestanden, maar het kan wel de muziekweergave op uw smartphone bedienen. Dit betekent dat u uw favoriete nummers kunt afspelen en pauzeren, het volume kunt regelen en nummers kunt overslaan zonder uw telefoon uit uw zak te halen. Het apparaat ondersteunt ook populaire muziekstreamingservices zoals Spotify en Deezer, waardoor u afspeellijsten kunt beheren en nummers kunt selecteren via de Fitbit-app op uw telefoon.

Ja, je kunt kiezen uit verschillende wijzerplaten op de Charge 4 en deze aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Er zijn ook verschillende apps beschikbaar waarmee je nog meer wijzerplaten kunt downloaden.